LYD FILM BILDE DESIGN

NYHETER JULI 2014

Det tas litt ferie denne måneden men det skjer fremdeles ting her i studio. Det planlegges en ny jam kveld, så meld deg gjerne inn i facebookgruppen for Frog Leap Studios Jam Nights for å bli med på dette. Video fra første jamkveld kan sjekkes ut HER.

En ny metalisk cover er akkurat gjort av Deep Purple´s Black Night og kan sjekkes ut til høyre her.

Etter to E.P innspillinger her i studio så starter Beyond The Morninglight innspilling av fullengder album denne måneden. 

Det er blitt gjort en sammenligningstest av noen mikrofoner fra SE Electronics. 4Sound var så hyggelige å låne ut noen som ble testet her i studio ved oppmikking av akustisk gitar. Resultatet kan sjekkes ut i en video til høyre her.

Skal mikse/mastre ferdig Teardrown sin innspilling i studio. En teaser fra deres nye album kan sjekkes ut HER! Video og innspilling hos Frog Leap Studios.

Akkurat ferdig med den nye musikkvideoen til Convincing Clearity. Musikken er også innspillt her i studio. Den kan sjekkes ut til høyre her.

Det blir flere nye trubaduroppdrag denne måneden. Spiller på Banken PUB, Sandnes fredag 4 juli OG lørdag 5 juli. For å leie meg inn til private eller offentlige arrangement gå HER.
https://www.facebook.com/groups/435961726531833/?ref=ts&fref=ts&locale=nb_NOhttps://www.facebook.com/groups/435961726531833/?ref=ts&fref=ts&locale=nb_NOhttps://www.youtube.com/watch?v=YYwiR3Eu0kIhttps://myspace.com/beyondthemorninglighthttps://myspace.com/beyondthemorninglighthttps://www.facebook.com/pages/TEARDROWN/110800812270245https://www.youtube.com/watch?v=dKBOACr3IYchttps://www.facebook.com/convincingclearityband?fref=tshttps://www.facebook.com/bankenpub?fref=ts&locale=nb_NOLeie_trubadur.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9