LYD FILM BILDE DESIGN

NYHETER APRIL 2014

Ny akustisk cover av Queens Of The Stoneage «Make It Wit Chu» kan sjekkes ut til høyre her. Takk til Anders Oftedal for filming.

Musikkvideoen til bandet Savn er akkurat ferdig og kan sjekkes ut til høyre her. Sjekk gjerne ut teaseren som også ble gjort hos oss til debut albumet deres HER.

Beyond The Morninglight returnerer i studio for innspilling av nye sanger.

Jan Henrik Vuyk fra The Reverent Souls returnerer i studio med soloprosjektet sitt.

Monosapiens slipper sitt debutalbum «Her Kjem Den Veldige Musikken» 25 april med påfølgende releaskonsert HER. Albumet er innspillt her og musikkvideoen Frog Leap Studios akkurat har laget kan sjekkes ut til HER.

Tommy Nico fortsetter soloprosjektinnspillingen i studio denne måneden.

Det nye albumet til countryartisten Big-B er sendt til statene for å få backing vokal, deretter skal den mikses og mastres her i studio.

Foreldrene til Leo´s venn Eirik som valgte å forlate oss i 2009 kommer i studio for å spille inn en sang. Dette er en nyinnspilling av en sang Eirik selv lagde.

Det blir nye trubaduroppdrag denne måneden, og denne måneden blir det flest bryllup. For å leie meg inn til private eller offentlige arrangement gå HER.
http://www.savn-official.com/homehttp://www.youtube.com/watch?v=X6JzkwRXN4khttps://myspace.com/beyondthemorninglighthttp://thereverentsouls.com/https://www.facebook.com/monosapiensband?fref=tshttps://www.facebook.com/events/285287841625156/?fref=tshttps://www.youtube.com/watch?v=YqHrjvYdU1E&list=UU98tcedR6gULv8_b70WJKyw&hd=1http://urort.p3.no/#!/Band/TommyNico?rest=default.aspxhttp://big-b.no/Leie_trubadur.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9